Τα πάντα για το πλέξιμο...και ακόμη περισσότερα!

Κάρτα BONUS

Από τους πρώτους μήνες λειτουργίας μας, θέσαμε σε λειτουργία ένα πρόγραμμα ανταμοιβής, εντελώς δωρεάν, για όλους τους πελάτες μας. Μέσω της The Knitting Club BONUS Card ανταμείβουμε τους πελάτες μας με πόντους για την προτίμησή τους σε κάθε αγορά που την χρησιμοποιούν. Δείχνουμε με αυτό τον τρόπο την εκτίμησή μας στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, καθώς μπορούν να τους εξαργυρώνουν με τη μορφή προσφορών, υπηρεσιών και εκπτώσεων στις αγορές τους.

Η The Knitting Club BONUS Card είναι μία προσωπική κάρτα που σας προσφέρει ανταποδοτικά προνόμια σε κάθε σας συναλλαγή στο φυσικό μας κατάστημα. Σας επιστρέφει το 3% από κάθε αγορά που κάνετε στο κατάστημά μας σε μορφή πόντων ανταμοιβής. Η επιστροφή αφορά στο σύνολο των προϊόντων μας και δεν έχει εφαρμογή σε προϊόντα που είναι σε προσφορά ή όταν εφαρμόζονται άλλες εκπτώσεις και δεν λειτουργεί συνδυαστικά με αυτές. Οι πόντοι προστίθενται στην καρτέλα σας μετά την ολοκλήρωση της κάθε συναλλαγής. Είναι απαραίτητη η προσκόμιση της κάρτας στο ταμείο κατά την συναλλαγή, για την προσθήκη των πόντων.

Κάθε φορά που συλλέγετε τουλάχιστον 200 πόντους και πάνω, θα βγαίνουν αυτοματοποιημένα από το μηχανογραφικό μας σύστημα, δωροεπιταγές αντίστοιχης αξίας. Κάθε 100 BONUS πόντοι αντιστοιχούν σε 1,00€. Εάν υπάρχει η δυνατότητα, θα μπορείτε εναλλακτικά να ζητήσετε την μη έκδοση δωροεπιταγής και να κρατήσετε τους πόντους για να τους αναλώσετε σε άλλες παροχές, εκπτώσεις και προσφορές. Οι δωροεπιταγές είναι προσωπικές, δεν ανταλλάσσονται με χρήματα, χρησιμοποιούνται για την αγορά προϊόντων ίσης ή μεγαλύτερης αξίας (καταβάλλοντας το υπόλοιπο της αξίας αγοράς) από το φυσικό μας κατάστημα σε επόμενες αγορές σας και ισχύουν για 6 μήνες από την ημερομηνία έκδοσής τους.

Μετά την παρέλευση της άνω εξάμηνης προθεσμίας, η δωροεπιταγή απενεργοποιείται και δεν είναι εφικτή η εξαργύρωσή της ή η αντικατάστασή της.

Οι εκπτωτικές BONUS Δωροεπιταγές δεν λειτουργούν συνδυαστικά με άλλες προσφορές και εκπτώσεις, εποχικές ή μη.

Οι πόντοι της κάρτας σας δεν λήγουν και είναι σε ισχύ όσο διάστημα είναι ενεργή η κάρτα σας. Η κάρτα σας ακυρώνεται(απενεργοποιείται), σε περίπτωση που παραμείνει ανενεργή (δεν την χρησιμοποιήσετε) για χρονικό διάστημα άνω του 1 (ενός) έτους ή κατόπιν δήλωσής σας π.χ. σε περίπτωση κλοπής. Σε περίπτωση που η The Knitting Club BONUS Card σας έχει ακυρωθεί(απενεργοποιηθεί) λόγω μη χρήσης, ζητήστε μας, κατά την επόμενη αγορά σας άνω των 70,00€ στο ταμείο, να σας την ενεργοποιήσουμε.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει από το παραπάνω πρόγραμμα προνομίων όποιον κάτοχο δεν αποδέχεται και δεν συμφωνεί με τους παραπάνω όρους.

Η χρήση της The Knitting Club BONUS Card αποτελεί ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.

Η εταιρεία, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί-επικαιροποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, σύμφωνα με τις ανάγκες της και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.