Τα πάντα για το πλέξιμο...και ακόμη περισσότερα!

Πίνακας μακραμέ-χειροτεχνίας TKC

5201662016116_5

Πόσες φορές ταλαιπωρήθηκα για να φτιάξω ένα βραχιολάκι με παραμάνες στο παντελόνι, με μαξιλαράκια, ψάχνοντας να βρω ένα σκληρό, ένα στρογγυλό, ένα ίσιο, ένα….και πάει λέγοντας φυσικά. Και στη συνέχεια ανάλογα το σχέδιο να πρέπει να βρίσκω διάφορους τρόπους να γίνεται όλο αυτό πιο παραγωγικά. Ώσπου φτάνει αυτή η στιγμή που λες δεν πάει άλλο!

Έτσι λοιπόν αποφάσισα να ψάξω να βρω αυτό που χρειαζόμουν. Έναν ελαφρύ, αλλά στιβαρό και ανθεκτικό πίνακα χειροτεχνίας. Όχι πολύ μεγάλο σε μέγεθος, αλλά ούτε και μικρό. Να μπορώ να κάνω και τις μετρήσεις μου με τους χάρακες και κάθετα και οριζόντια, ανάλογα πως θα δουλεύω. Η επιφάνεια του να είναι όσο μαλακή/σκληρή πρέπει να είναι για να έχω μία σταθερή επιφάνεια με καρέ ακριβείας, στο οποίο να μπορώ να μετρήσω αλλά και να στηρίξω σταθερά το έργο μου καθώς το δουλεύω.

Πίνακας μακραμέ-χειροτεχνίας TKC

Πίνακας μακραμέ-χειροτεχνίας TKC

Γρήγορα διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε άλλος τρόπος να ικανοποιήσω την “τρέλα” μου από το να το δημιουργήσω όπως το ήθελα. Και αυτό ακριβώς έκανα! Όλα τα παραπάνω λοιπόν συνδυάστηκαν σε ένα προϊόν designed by The Knitting ClubTM φυσικά, κατασκευασμένο από ελληνικά χέρια.

Καταφέραμε λοιπόν να έχουμε ένα πολύ ωραίο αισθητικά και ποιοτικά αποτέλεσμα το οποίο είναι ταυτόχρονα εξαιρετικά ανθεκτικό και πρακτικό για τη δουλειά που προορίζεται.

Πίνακας μακραμέ-χειροτεχνίας TKC | The Knitting Club

Πίνακας μακραμέ-χειροτεχνίας TKC

Επειδή η δημιουργία θέλει εκτός από έμπνευση και την ευκολία της, κάντε την ζωή σας λίγο πιο απλή με τον Πίνακα μακραμέ-χειροτεχνίας TKC!