Τα πάντα για το πλέξιμο...και ακόμη περισσότερα!

Από την Δευτέρα 5/4/2021 παρέχεται η δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών εντός του καταστήματος στην λογική της μεθόδου Click In Shop ως κάτωθι:

1. ☎️Επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το κατάστημα στο 213 03 44 606 και κατά προτίμηση Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή και ώρες 16:00-18:00 ή Σάββατο 10:00-14:00, για να οριστεί το ραντεβού αγορών σας (διάρκειας 20 λεπτών).
2. 📨Μόλις οριστεί το ραντεβού θα λάβετε μήνυμα SMS στο κινητό σας τηλέφωνο με τις λεπτομέρειες για το ραντεβού αγορών σας (ημερομηνία και ώρα).
3. 📲Με το μήνυμα αυτό ως αποδεικτικό και συμπληρωμένο το έντυπο της Βεβαίωσης κατ’ εξαίρεση Μετακίνησης Πολιτών ή με αποστολή SMS στο 13033, έρχεστε στο κατάστημα, ένα (1) άτομο κάθε φορά ανά ραντεβού, την ώρα του ραντεβού.

*Δείτε εδώ τις ημέρες και ώρες που μπορείτε να κλείσετε ραντεβού αγορών Click in shop.

Για την εύρυθμη λειτουργία της παραπάνω διαδικασίας είναι απαραίτητες οι παρακάτω προϋποθέσεις:

• Το ραντεβού αγορών Click In Shop ορίζεται σε συνεννόηση του πελάτη με την επιχείρηση και σύμφωνα με την διαθεσιμότητα που ισχύει κάθε φορά, ενώ ο μέγιστος χρόνος διάρκειας του ραντεβού δεν μπορεί να ξεπερνάει τα 20 λεπτά.
• Παρακαλούμε θερμά να τηρούνται οι χρόνοι των ραντεβού (προσέλευση και διάρκεια).
• Παρακαλούμε θερμά να μην γίνεται κατάχρηση ή/και άσκοπη χρήση των ραντεβού.
• Η συνεργασία όλων μας και η αλληλοκατανόηση είναι απαραίτητα στοιχεία για την σωστή, απρόσκοπτη και χωρίς προβλήματα λειτουργία της μεθόδου αγορών Click In Shop αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο!

1