Τα πάντα για το πλέξιμο...και ακόμη περισσότερα!

Ημέρα μελών – Friday Night Knitting Club

TKC_ext_shop

04/11/2016 17:00 - 21:00

The Knitting Club

Αλατσατών 11, 14231, Ν. Ιωνία

+302130344606

Διοργανωτής

The Knitting Club

  Το απόγευμα της Παρασκευής είναι και επίσημα πλέον αφιερωμένο στα μέλη μας. Έτσι, για το 2016, κάθε Παρασκευή απόγευμα, όλα τα μέλη μας με ενεργή κάρτα The Knitting Club BONUS Card ή BONUS Bag Eco μπορούν να απολαμβάνουν την φιλοξενία μας καθώς και ιδιαίτερα προνόμια κάνοντας τις αγορές τους!

  Ευκαιρία λοιπόν για λίγο social knitting ή αλλιώς πλέξιμο με παρέα. Σκοπός είναι να βρεθούν τα μέλη μεταξύ τους, να γνωριστούν και να σχηματιστεί μία όμορφη πλεκτική παρέα, καθώς ψωνίζουν και επωφελούνται από τα προνόμια που παρέχουμε στα μέλη μας. Ελάτε στον όμορφο, φιλόξενο χώρο μας, κάθε Παρασκευή απόγευμα από τις 17:00 έως και τις 21:00, να συνεχίσετε ή να αρχίσετε το πλεκτό σας και να αλλάξετε και λίγο τον αέρα σας!

  Κατάστημα - εσωτερικό_4

  Κατάστημα - εσωτερικό_2

  Παράλληλα, για όσους από τα μέλη παραγματοποιήσουν τις αγορές τους εκείνες τις ώρες, τους επιβραβεύουμε με 1% επιπλέον επιστροφή στον λογαριασμό τους – δηλαδή κάνουμε το 3% της BONUS Card 4% και το 4% της BONUS Bag Eco το κάνουμε 5%!

  Επιπλέον, θα υπάρχει και η προσφορά της ημέρας με ισχύ μόνο για το συγκεκριμένο απόγευμα στο φυσικό κατάστημα.

  Και επειδή η παρέα μας έχει μεγαλώσει, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε έτσι τους διαδικτυακούς μας φίλους. Το επιπλέον λοιπόν ποσοστό επιβράβευσης 1% ισχύει και για όσα μέλη πραγματοποιήσουν διαδικτυακά τις αγορές τους κάθε Παρασκευή 17:00-21:00 ώρα Ελλάδος, αναφέροντας τον κωδικό της κάρτας τους BONUS Card ή BONUS Bag Eco!

  Η προσέλευση είναι φυσικά ελεύθερη.

  * Οι ημέρες μελών έχουν χαρακτήρα κοινωνικό, με σκοπό να βελτιώσει την διάθεσή μας μέσω της τέχνης του πλεξίματος. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχονται σεμινάρια και μαθήματα στα μέλη κατά την διάρκειά τους, αλλά ούτε και έχουν τέτοιο σκοπό και χαρακτήρα.