Τα πάντα για το πλέξιμο...και ακόμη περισσότερα!

Επιστροφές & Αλλαγές

Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Δικαιούστε να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση εντός 14 ημερολογιακών ημερών(Ν.2251/1994), χωρίς να δώσετε καμία εξήγηση (ισχύει μόνο για τις χώρες Ε.Ε.). Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα της παραλαβής των προϊόντων. Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να μας ενημερώσετε για την απόφαση υπαναχώρησης από την παρούσα σύμβαση με μία ξεκάθαρη δήλωση (π.χ. επιστολή που θα σταλεί με ταχυδρομείο στην έδρα μας, Αλατσατών 11, 14231, Ν. Ιωνία Αττικής ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο sales@theknittingclub.gr, εντός της ανωτέρω προθεσμίας). Παράλληλα οφείλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα του συνόλου της παραγγελίας σας, στην έδρα μας με τον ίδιο τρόπο που τα παραλάβατε από εμάς και εντός της προθεσμίας που αναφέρεται παραπάνω. Το κόστος επιστροφής των προϊόντων βαρύνει αποκλειστικά εσάς. Μετά την παραλαβή των προϊόντων, εφόσον αυτά είναι σε άριστη κατάσταση, θα σας επιστρέψουμε όλο το ποσό, συμπεριλαμβανομένων των αρχικών εξόδων παράδοσης (εξαιρουμένων των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στη δική σας επιλογή να χρησιμοποιηθεί τρόπος παράδοσης άλλος από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που εμείς προσφέρουμε), χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα παραλάβουμε τα προς επιστροφή προϊόντα από εσάς, χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής.

Σημείωση: Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε τα εμπορεύματα που παραλάβατε προτού αποφασίσετε να υπαναχωρήσετε από την αγορά. Το δικαίωμα υπαναχώρησης σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε το προϊόν όπως θα το κάνατε σε ένα κατάστημα, και όχι να το χρησιμοποιήσετε ελεύθερα για 14 ημέρες.

  • Μπορείτε να επιστρέψετε κάποιο ή και όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας, εντός 30 ημερών, με σκοπό να κάνετε αλλαγή με άλλο/άλλα προϊόν/προϊόντα, ίσης ή και μεγαλύτερης αξίας με καταβολή του τιμήματος διαφοράς, εφόσον το επιθυμείτε. Σε αυτήν την περίπτωση όλα τα μεταφορικά έξοδα(από και προς εσάς) ποικίλουν κατά περίπτωση και γεωγραφική ζώνη και βαρύνουν αποκλειστικά εσάς.
  • Μπορείτε να επιστρέψετε προϊόντα για τα οποία αποδεδειγμένα σας έχουν αποσταλεί διαφορετικά ή άλλα, από δική μας υπαιτιότητα και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους. Σε αυτήν την περίπτωση οφείλετε να μας ενημερώσετε άμεσα και χωρίς καθυστέρηση. Το κόστος αυτών των μεταφορικών βαρύνει εμάς.
  • Μπορείτε να επιστρέψετε προϊόντα τα οποία αποδεδειγμένα παρελήφθησαν ελαττωματικά και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους. Σε αυτήν την περίπτωση οφείλετε να μας ενημερώσετε άμεσα και χωρίς καθυστέρηση. Το κόστος αυτών των μεταφορικών βαρύνει εμάς.

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής πρέπει να έχει προηγηθεί σχετική συνεννόηση με την εταιρεία μας. Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντων, αυτά πρέπει να επιστραφούν άθικτα, χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί και χωρίς να έχει παραβιασθεί ή καταστραφεί η εργοστασιακή τους συσκευασία. Επίσης, πρέπει τα προϊόντα να συνοδεύονται από τα αρχικά συνοδευτικά παραστατικά τους.

Σε καμία περίπτωση και για κανένα λόγο δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων που αφορούν: ψηφιακά αρχεία, παραγγελίες εκτός αποθέματος, χειροποίητα προϊόντα, προϊόντα που λόγω της φύσης τους διατίθενται ως μικρότερα τμήματα ενός μεγάλου συνόλου κατόπιν τεμαχισμού βάσει της παραγγελίας σας, π.χ. πώληση με το μέτρο, σφραγισμένα προϊόντα των οποίων η συσκευασία έχει παραβιασθεί, προϊόντα για τα οποία γίνεται ρητή σχετική αναφορά, καθώς και οποιαδήποτε επιστροφή που έγινε κατά τρόπο διαφορετικό από αυτόν που περιγράφεται στο παρόν εδάφιο.