Τα πάντα για το πλέξιμο...και ακόμη περισσότερα!

Σχετικά με εμάς

Τρέφοντας μεγάλη αγάπη για όλες τις τέχνες και τις μορφές χειροτεχνίας, το πλέξιμο κατέχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας. Είναι έρωτας, είναι λατρεία, είναι πραγματικός εθισμός. Αρκεί να ρίξεις τον πρώτο πόντο…μετά απλά συνεχίζεις ακούραστα! Ατέλειωτο το ταξίδι μέσα από νήματα, βελόνες, βελονάκια, σχέδια, χρώματα, υφές. Διαφορετικός κάθε φορά ο προορισμός.

 

Και όσο πιο ωραία είναι τα νήματα στην υφή τους και απαλά και όσο πιο καλά είναι τα εργαλεία και οι βελόνες, τόσο πιο πολύ θέλεις να συνεχίζεις την δημιουργική εξερεύνηση και να εξετάζεις διαφορετικές επιλογές και προσεγγίσεις για το νέο πλεκτό σου έργο.

 

Αστείρευτη η αγάπη, ακούραστη η αναζήτηση για το καλύτερο, το εξαιρετικό, το καινούριο, το διαφορετικό, το ωραίο!

 

Είμαστε στην διάθεσή σας, για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το καταλληλότερο υλικό για τη δική σας μοναδική δημιουργία. Μοιραζόμαστε μαζί σας τη γνώση και την εμπειρία των φυσικών υλικών και όχι μόνο, είμαστε συνεχώς δίπλα σας, για να σας υποστηρίξουμε όπου χρειαστεί, με τις συμβουλές μας και τα εξειδικευμένα σεμινάρια που διοργανώνουμε καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

 

Με εύκολη πρόσβαση, μόνο 50 μέτρα από τον ΗΣΑΠ της Νέας Ιωνίας, το The Knitting Club θα γίνει σίγουρα ο αγαπημένος σας “σταθμός στο πλέξιμο”.

 

Καλώς ήρθατε στον μαγικό κόσμο του πλεξίματος, καλώς ήρθατε στο The Knitting Club!