Τα πάντα για το πλέξιμο...και ακόμη περισσότερα!

Πληροφορίες μεταφορικών

Τα είδη που διατίθενται ως ψηφιακά αρχεία, δεν επιβαρύνονται με κανένα άλλο κόστος πέραν της τιμής αγοράς τους και είναι άμεσα διαθέσιμα για μεταφόρτωση (download) αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής.

Εντός Ελλάδας:

-Παραλαβή από το κατάστημα

Επιλέγοντας Παραλαβή από το κατάστημα, δεν επιβαρύνεστε με κανένα κόστος αποστολής καθώς μπορείτε να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, Αλατσατών 11, 14231, Ν. Ιωνία, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε ολοκληρώσει την εξόφλησή της.

-Αποστολή με ταχυμεταφορική

Όλες οι παραγγελίες εντός Ελλάδας αποστέλλονται στην πόρτα σας* με συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών. Η αποστολή της παραγγελίας εκτελείται την επόμενη εργάσιμη ημέρα, από την ολοκλήρωση της πληρωμής. Τα προϊόντα παραμένουν στην κατοχή μας μέχρι την εξόφληση της παραγγελίας. Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται σε 1 ημέρα για τους περισσότερους προορισμούς, ενώ στα νησιά και στις απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές η παράδοση γίνεται σε 1-3 ημέρες. Το κόστος αποστολής είναι 4,90€ για όλους τους προορισμούς εντός Ελλάδας, βάρους έως 2 κιλά (ογκομετρικό ή πραγματικό) και αξία παραγγελίας έως 19,00€. Για παραγγελίες αξίας άνω των 19,00€, το κόστος αποστολής είναι 3,90€ και για παραγγελίες αξίας άνω των 49,00€, το κόστος αποστολής είναι 0,90€, για όλους τους προορισμούς εντός Ελλάδας, με βάρος έως 2 κιλά (ογκομετρικό ή πραγματικό), ενώ όλες οι παραγγελίες άνω των 89,00€ και έως 2 κιλά αποστέλλονται δωρεάν.

*Εξαιρούνται οι περισσότεροι απομακρυσμένοι και δυσπρόσιτοι προορισμοί, όπως αυτοί χαρακτηρίζονται κάθε φορά από τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών και για τις οποίες η παραλαβή γίνεται από τον πελάτη, από το κοντινότερο υποκατάστημα τους στην περιοχή του κάθε ΔΠ προορισμού.

Επιβαρύνσεις

Η χρέωση για κάθε επιπλέον κιλό, άνω των 2 κιλών, είναι 1,20€.

Η χρέωση της υπηρεσίας αντικαταβολής είναι 3,90€.

-Παραλαβή από BOX NOW θυρίδα

Επιλέγοντας την παραλαβή της αποστολής σας μέσω της υπηρεσίας BOX NOW, έχετε την δυνατότητα παράδοσής της σε αυτόματη θυρίδα αποστολής στο πανελλαδικό δίκτυο της BOX NOW εντός 48 ωρών (Express) από όπου μπορείτε να την παραλάβετε καθ’ όλο το 24ωρο (24/7).

Απλά επιλέξτε την BOX NOW ως τρόπο παράδοσης, κατόπιν επιλέξτε την BOX NOW θυρίδα που σας εξυπηρετεί και θα λάβετε μήνυμα με τον κωδικό PIN που ανοίγει την BOX NOW θυρίδα για να ολοκληρώσετε την παραλαβή με επιτυχία. Το δέμα σας θα τοποθετηθεί στην BOX NOW θυρίδα εντός 1-2 εργάσιμων ημερών για την Αττική και 1-3 εργάσιμων ημερών για την υπόλοιπη Ελλάδα για όλες τις παραγγελίες που έχουν όλα τα είδη τους ετοιμοπαράδοτα. Για όσες παραγγελίες έχουν είδη με διαθεσιμότητα κατόπιν παραγγελίας και ποσότητες σε αναμονή, αυτές θα αποσταλούν αμέσως μόλις καταστούν διαθέσιμα τα είδη αυτά, ενώ θα ειδοποιηθείτε ανάλογα μέσω email ή/και μηνύματος SMS ή/και τηλεφώνου για την εξέλιξή της.

Το δέμα σας θα παραμείνει στη θυρίδα της BOX NOW για 48 ώρες. Κατόπιν αιτήματος στο www.boxnow.gr μπορείτε να παρατείνετε την παραμονή για άλλες 24 ώρες. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της παραγγελίας σας στο www.boxnow.gr. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την BOX NOW στο +30 211-100 5304 ή στο care@boxnow.gr.

Η αποστολή με αυτήν την υπηρεσία είναι εφικτή μόνο για πλήρως εξοφλημένες και προπληρωμένες παραγγελίες (όχι αντικαταβολή) και κοστίζει 2,99€ για παραγγελίες με μέγιστο βάρος έως 20 κιλά και συνολικές τελικές διαστάσεις έως 60 x 44 x 35 cm.

 

Εκτός Ελλάδας:

-Κύπρος

Οι αποστολές προς Κύπρο μπορούν να γίνουν με δύο τρόπους. Express, με παράδοση εντός 2 (δύο) εργάσιμων ημερών από την εξόφληση της παραγγελίας και κόστος 29,00€, για αποστολές βάρους έως 2 κιλά (ογκομετρικό ή πραγματικό) και Economy, με παράδοση εντός 7 εργάσιμων ημερών από την εξόφληση της παραγγελίας και κόστος 17,00€, για αποστολές βάρους έως 2 κιλά (ογκομετρικό ή πραγματικό).

Οι αποστολές βάρους έως  2 κιλά (ογκομετρικό ή πραγματικό), πραγματοποιούνται χωρίς χρέωση μεταφορικών για όλες τις παραγγελίες άνω των 220,00€. Για τις παραγγελίες άνω των 220,00€ και βάρους άνω των 2 κιλών, ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά, εφαρμόζονται όμως οι επιβαρύνσεις των επιπλέον κιλών, όπως αυτές περιγράφονται παρακάτω.

Επιβαρύνσεις

Η χρέωση για κάθε επιπλέον κιλό, άνω των 2 κιλών, είναι 5,50€.

-Χώρες Ε.Ε.

Οι αποστολές προς τις χώρες της Ε.Ε. πραγματοποιούνται με παράδοση εντός 4-10 εργάσιμων ημερών από την εξόφληση της παραγγελίας και κόστος 14,90€ για τα πρώτα 100γρ. βάρους (ογκομετρικό ή πραγματικό) και κατόπιν 1,00€/100γρ. βάρους (ογκομετρικό ή πραγματικό), χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση ή χρέωση.

Για τις παραγγελίες άνω των 120,00€, το κόστος αποστολής διαμορφώνεται στα 14,90€ για τα πρώτα 100γρ. βάρους (ογκομετρικό ή πραγματικό) και κατόπιν 0,80€/100γρ. βάρους (ογκομετρικό ή πραγματικό), χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση ή χρέωση.

-Χώρες εκτός Ε.Ε.

Οι αποστολές προς τις χώρες εκτός Ε.Ε. πραγματοποιούνται με παράδοση εντός 5-25 εργάσιμων ημερών από την εξόφληση της παραγγελίας και κόστος 19,90€ για τα πρώτα 100γρ. βάρους (ογκομετρικό ή πραγματικό) και κατόπιν 1,40€/100γρ. βάρους (ογκομετρικό ή πραγματικό), χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση ή χρέωση.

Για τις παραγγελίες άνω των 120,00€, το κόστος αποστολής διαμορφώνεται στα 19,90€ για τα πρώτα 100γρ. βάρους (ογκομετρικό ή πραγματικό) και κατόπιν 1,00€/100γρ. βάρους (ογκομετρικό ή πραγματικό), χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση ή χρέωση.

Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν έξοδα τελωνείου/δασμούς, που μπορεί να προκύψουν, καθώς αυτά βαρύνουν τον αγοραστή.

 

Οι επιβαρύνσεις εφαρμόζονται σε κάθε περίπτωση όπως προβλέπονται και περιγράφονται.

Οι χρεώσεις που περιγράφονται εδώ, δεν επιδέχονται καμίας έκπτωσης.

Όλες οι τιμές που αναφέρονται εδώ, αλλά και οι τιμές των προϊόντων του παρόντος ιστότοπου είναι τελικές και περιλαμβάνουν τον αναλογούντα Φ.Π.Α..

Μαζί με τα προϊόντα της παραγγελίας σας θα λάβετε και το νόμιμο συνοδευτικό παραστατικό. Εάν επιθυμείτε την έκδοση παραστατικού για επαγγελματική χρήση (Δελτίο αποστολής – Τιμολόγιο), αναφέρετέ το στις σημειώσεις της παραγγελίας σας μαζί με τα στοιχεία έκδοσής του.

Στην περίπτωση που η παραγγελία σας περιέχει προϊόντα εκτός αποθέματος, που δεν είναι ετοιμοπαράδοτα αλλά είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας, πρέπει πρώτα να εξοφληθεί στο σύνολό της για να εκτελεστεί. Σε αυτήν την περίπτωση, η αποστολή της πραγματοποιείται μετά την αναπλήρωση των αποθεμάτων, η οποία μπορεί να διαρκέσει από 2 έως και 9 εβδομάδες, εκτός απροόπτου, μετά την πραγματοποίηση της πληρωμής, αναλόγως του είδους και της εποχής. Οι παραγγελίες που περιέχουν προϊόντα εκτός αποθέματος, δεν ακυρώνονται και δεν γίνονται δεκτές επιστροφές των συγκεκριμένων προϊόντων.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα λάβετε e-mail στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει, με τα αναλυτικά στοιχεία της παραγγελίας σας.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη στην περίπτωση που δεν μπορεί να ολοκληρωθεί επιτυχώς η παράδοση της παραγγελίας σας, λόγω ανεπαρκών ή λανθασμένων στοιχείων διεύθυνσης παράδοσης.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη στην περίπτωση που δεν μπορεί να ολοκληρωθεί επιτυχώς η παράδοση της παραγγελίας σας, λόγω απουσίας σας από την διεύθυνση παράδοσης ή/και ολιγωρίας σας για την διευθέτηση της παραλαβής της από την εταιρεία ταχυμεταφορών.

Σε περίπτωση επιστροφής της παραγγελίας σας στην εταιρεία μας από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών συνεπεία των παραπάνω, επιβαρύνεστε με όλα τα συνολικά πραγματικά κόστη των μεταφορικών, επιπλέον των ελάχιστων εξόδων μεταφοράς και συσκευασίας που περιλαμβάνονταν στην παραγγελία σας.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την παράδοση σε κάποια συγκεκριμένη χώρα ή περιοχή κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια.

Σε περίπτωση που υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα με την παραγγελία σας ή/και την αποστολή της, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας το προσωπικό μας, για να το διευθετήσει.