Τα πάντα για το πλέξιμο...και ακόμη περισσότερα!

Σχετικά με εμάς

Ναι, αγαπάμε το πλέξιμο! Και ναι, μας αρέσει να ψάχνουμε για νέα υλικά, εργαλεία και τεχνικές!

Μπορεί να μην πλέκουμε από τα γενοφάσκια μας, ούτε να έγνεθε η γιαγιά μας το μαλλί από τα πρόβατά μας, όμως η επιθυμία για δημιουργία υπήρχε πάντα μέσα μας.

Αν και το πλέξιμο και η χειροτεχνία ήταν το χόμπυ μας, παρόλα αυτά δεν είχε περάσει από το μυαλό μας να ασχοληθούμε επαγγελματικά με αυτό. Όμως, αναλογιζόμενοι την έως σήμερα διαδρομή μας -όλα μα όλα- και τα καλά και τα κακά που περάσαμε, συνωμότησαν για να φτάσουμε μέχρι εδώ.

Η υψηλή ποιότητα και η μεγάλη ποικιλία νημάτων από φυσικές ίνες, όπως ολόμαλλα, μεταξωτά, μπαμπού, κασμίρ, πόσσουμ, λάμα, αλπακά, βαμβακερά, σόγια κ.ά., θα σας γοητεύσουν και θα καλύψουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πλέκτη/πλέκτριας, ενώ τα είδη ραπτικής, κεντήματος και χειροτεχνίας, θα σας κεντρίσουν την ανάγκη για δημιουργικότητα.

Αγάπη και πάθος για δημιουργία λοιπόν, είναι τα κίνητρα πίσω από την γέννηση της ιδέας του The Knitting Club.

Θα καταφέρουμε άραγε να φτάσουμε πλέκοντας στους μακρινότερους προορισμούς που έχουμε ονειρευτεί; Σίγουρα ναι! Στην πορεία αυτή θα αναζητούμε διαρκώς ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί, με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής, από την διεθνή και εγχώρια αγορά.

Η διαδικασία αυτή είναι ένας καθημερινός αγώνας, άνισος πολλές φορές, να επιχειρούμε, σεβόμενοι τις αξίες μας. Εμείς θα συνεχίζουμε να προσπαθούμε, ανταποκρινόμενοι στην προτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μας δείχνετε.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Είμαστε η Σταματία και ο Ηλίας και σας καλωσορίζουμε στο The Knitting Club!