Τα πάντα για το πλέξιμο...και ακόμη περισσότερα!

Στην αναζήτησή μας να βρούμε έναν τρόπο να συμβάλλουμε στην μείωση του οικολογικού μας αποτυπώματος, δημιουργήσαμε την BONUS Bag Eco! Άλλο ένα, πολυμορφικό προϊόν, designed by The Knitting ClubTM, που συνδυάζει τρία σε ένα: την αντικατάσταση της πλαστικής σακούλας, τη χρήση μίας επαναχρησιμοποιούμενης, πρακτικής, αλλά και καλαίσθητης, σχεδιαστικά τσάντας και τέλος την επιβράβευση των χρηστών-πελατών μέσω της επέκτασης του προγράμματος ανταμοιβής πελατών.

Θέλοντας να περιορίσουμε την χρήση της πλαστικής σακούλας, παροτρύνουμε όλους τους πελάτες να αποκτήσουν και να χρησιμοποιούν την BONUS Bag Eco, επεκτείνοντας το πρόγραμμα ανταμοιβής και αυξάνοντας το ποσοστό επιστροφής αγορών που πραγματοποιούνται με τη χρήση της σε 4%.

Καλά καταλάβατε! Η BONUS Bag Eco λειτουργεί περίπου όπως και η The Knitting Club BONUS Card. Σε κάθε σας αγορά που την χρησιμοποιείτε μαζεύετε πόντους που θα τους εξαργυρώνετε ως παροχές με τη μορφή προσφορών, υπηρεσιών και εκπτώσεων στις μελλοντικές σας αγορές.

Bonus Bag Eco

Η BONUS Bag Eco λειτουργεί ως μία προσωπική κάρτα που σας προσφέρει ανταποδοτικά προνόμια σε κάθε σας συναλλαγή. Σας επιστρέφει το 4% από κάθε αγορά που κάνετε στο φυσικό μας κατάστημα, σε μορφή πόντων ανταμοιβής. Η επιστροφή αφορά στο σύνολο των προϊόντων μας και δεν έχει εφαρμογή σε προϊόντα που είναι σε προσφορά ή όταν εφαρμόζονται άλλες εκπτώσεις και δεν λειτουργεί συνδυαστικά με αυτές. Οι πόντοι προστίθενται στην καρτέλα σας μετά την ολοκλήρωση της κάθε συναλλαγής. Είναι απαραίτητη η χρήση της στο ταμείο κατά την συναλλαγή, για την προσθήκη των πόντων.

Κάθε φορά που συλλέγετε τουλάχιστον 200 πόντους και πάνω, θα βγαίνουν αυτοματοποιημένα από το μηχανογραφικό μας σύστημα, δωροεπιταγές αντίστοιχης αξίας. Κάθε 100 BONUS πόντοι αντιστοιχούν σε 1,00€. Εάν υπάρχει η δυνατότητα, θα μπορείτε εναλλακτικά να ζητήσετε την μη έκδοση δωροεπιταγής και να κρατήσετε τους πόντους για να τους αναλώσετε σε άλλες παροχές, εκπτώσεις και προσφορές. Οι δωροεπιταγές είναι προσωπικές, δεν ανταλλάσσονται με χρήματα, χρησιμοποιούνται για την αγορά προϊόντων ίσης ή μεγαλύτερης αξίας (καταβάλλοντας το υπόλοιπο της αξίας αγοράς) από το φυσικό μας κατάστημα σε επόμενες αγορές σας και ισχύουν για 6 μήνες από την ημερομηνία έκδοσής τους.

Μετά την παρέλευση της άνω εξάμηνης προθεσμίας, η δωροεπιταγή απενεργοποιείται και δεν είναι εφικτή η εξαργύρωσή της ή η αντικατάστασή της.

Οι εκπτωτικές BONUS Δωροεπιταγές δεν λειτουργούν συνδυαστικά με άλλες προσφορές και εκπτώσεις, εποχικές ή μη.

Οι πόντοι από την χρήση της τσάντας σας δεν λήγουν και είναι σε ισχύ όσο διάστημα χρησιμοποιείτε την τσάντα σας. Η BONUS Bag Eco σας ακυρώνεται(απενεργοποιείται), σε περίπτωση που παραμείνει ανενεργή (δεν την χρησιμοποιήσετε) για χρονικό διάστημα άνω του 1 (ενός) έτους ή κατόπιν δήλωσής σας π.χ. σε περίπτωση κλοπής. Σε περίπτωση που η BONUS Bag Eco σας έχει ακυρωθεί(απενεργοποιηθεί) λόγω μη χρήσης, ζητήστε μας, κατά την αγορά σας στο ταμείο, να σας την ενεργοποιήσουμε.

Η BONUS Bag Eco είναι χειροποίητη, από υψηλής ποιότητας υλικά, σε διαφορετικά σχέδια και με όμορφα κεντημένο λογότυπο. Η κάθε μία είναι μοναδική. Και όπως το συνηθίζουμε εδώ στο The Knitting Club, τα υλικά που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή της είναι ως επί το πλείστον…φυσικά!

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει από το παραπάνω πρόγραμμα προνομίων όποιον κάτοχο δεν αποδέχεται και δεν συμφωνεί με τους παραπάνω όρους.

Η χρήση της BONUS Bag Eco αποτελεί ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.

Η εταιρεία, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί-επικαιροποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, σύμφωνα με τις ανάγκες της και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.