Τα πάντα για το πλέξιμο...και ακόμη περισσότερα!

Πείτε Vice-Versa γρήγορα και κερδίστε!

Vice Versa_Wool

Έχουμε πλέον αφήσει πίσω μας το χειμώνα και έχουμε καταπιαστεί για τα καλά με τα καλοκαιρινά. Για όλους εμάς όμως που αγαπάμε το πλέξιμο και το πλεκτό, γνωρίζουμε ότι συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας δραστηριότητα όλο το χρόνο και μάλιστα κατά τρόπο τέτοιο ώστε να ετοιμάζουμε τα έργα μας και με μία πρόβλεψη για την κάθε εποχή. Για αυτό το λόγο και εμείς εδώ στο The Knitting Club, στα πλαίσια της λαϊκής ρήσης «των φρονίμων τα παιδιά…», φροντίζουμε να σας ανοίξουμε την όρεξη. Έτσι στα πλαίσια του #Plexit και για όλους τους πελάτες, σας παρουσιάζουμε μία μεγάλη προσφορά:

Την τελευταία Πέμπτη και Σάββατο κάθε μήνα και για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο σας παρέχουμε την δυνατότητα να προμηθευτείτε τα αγαπημένα σας νήματα με 20% έκπτωση. Ελάτε στο κατάστημα τις συγκεκριμένες ημέρες, διαλέξτε οποιαδήποτε νήματα που έχουν στη σύνθεσή τους μαλλί, ελάτε στο ταμείο, πείτε την φράση “Vice Versa” και θα έχετε 20% έκπτωση στα συγκεκριμένα νήματα.

Μπορείτε όμως να κάνετε τις αγορές σας και διαδικτυακά κάνοντας “Vice Versa” on line. Περιηγηθείτε στο e-shop μας, ενεργήστε ανάλογα επιλέγοντας νήματα που περιέχουν μαλλί στη σύνθεσή τους και χρησιμοποιήστε τους αντίστοιχους κωδικούς κουπονιών για κάθε ημέρα.

Vice Versa_summer_2016

Αυτό το καλοκαίρι πείτε Vice-Versa και κερδίστε.

 

Οι ημέρες ισχύος της προσφοράς είναι 25/6, 30/6, 28/7, 30/7, 25/8 και 27/8/2016. Για τις online αγορές σας χρησιμοποιήστε τους αντίστοιχους κωδικούς εκπτωτικών κουπονιών ανά ημέρα: VV256, VV306, VV287, VV307, VV258 και VV278.

Η έκπτωση εφαρμόζεται επί της αρχικής τιμής και δεν συνδυάζεται με άλλες εκπτώσεις ή προσφορές.

Η προσφορά αφορά αυστηρά και αποκλειστικά το υπάρχον απόθεμα μόνο.

Τα νήματα που αγοράζονται στα πλαίσια της συγκεκριμένης προσφοράς, δεν αλλάζονται, δεν επιστρέφονται και δεν λαμβάνονται συμπληρωματικές παραγγελίες για αυτά.

Εξαιρούνται τα νήματα που βρίσκονται ήδη σε προσφορά ή περιέχουν ήδη έκπτωση.

Κράτα το