Τα πάντα για το πλέξιμο...και ακόμη περισσότερα!

Το e-shop μας!

Our eshop

Eίμαστε στην ευχάριστη πλέον θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η διαδικτυακή μας παρουσία ολοκληρώνεται με την εταιρική μας ιστοσελίδα theknittingclub.gr, μέσω της οποίας πλέον θα επικοινωνούμε πιο άμεσα. Μέσω αυτής θα μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα μας τα νέα, από το ιστολόγιο (blog), να ψωνίζετε (e-shop), να επικοινωνείτε μαζί μας και πολλά άλλα. Όπως οτιδήποτε νέο γεννιέται, έτσι και αυτή, θα εξελίσσεται και θα εμπλουτίζεται διαρκώς, όσο περνάει ο καιρός, καθώς δεν πρόκειται για μία απλή στατική σελίδα, αλλά για έναν διαδικτυακό τόπο που βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη. Και αν προβληματίζεστε πως θα μας βρίσκετε πιο εύκολα φροντίσαμε και για αυτό καθώς εκτός από το theknittingclub.gr μπορείτε να πληκτρολογήσετε πολύ απλά πλέξιμο.gr ή νήματα.gr στον φυλλομετρητή σας και να οδηγηθείτε στο e-shop μας.

Φυσικά, σας υποδεχόμαστε με εκπληκτικές προσφορές στα πιο πολυτελή μας είδη, καθώς και με ένα καλωσόρισμα -30% έως και τις 10/7/2016.

Ψωνίστε, ενημερωθείτε, επικοινωνήστε, όλα σε μία ιστοσελίδα. Αποστολές σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Πληρωμές με πολλούς τρόπους, επιλέγοντας τον τρόπο που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Δυναμικές σελίδες με πολλά και ευέλικτα φίλτρα ώστε να πραγματοποιείτε τις αναζητήσεις σας με ευκολία. Και φυσικά μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων, εδώ, στο The Knitting Club – Τα πάντα για το πλέξιμο… και όχι μόνο!