Τα πάντα για το πλέξιμο...και ακόμη περισσότερα!

Θα μπορείτε πλέον να βρείτε τα φημισμένα, υψηλής ποιότητας κιτ κεντήματος, της Ρωσικής Riolis αποκλειστικά στο κατάστημα και στο eshop μας.

Η Riolis είναι μία σύγχρονη εταιρεία με εξειδίκευση στο κέντημα που μετράει πλέον 20 χρόνια λειτουργίας και όλα της τα προϊόντα είναι εξαιρετικά, υψηλής ποιότητας και επαγγελματικά σχεδιασμένα, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά από κορυφαίες εταιρείες όπως οι: Zweigart, Anchor, Safil.

https://theknittingclub.gr//www.youtube.com/watch?v=nH9yRdeUtAY

Μία από τις καινοτομίες της Riolis, είναι ότι χρησιμοποιεί μάλλινες/ακρυλικές κλωστές στα περισσότερα κιτ. Φυσικά υπάρχει λόγος για τον οποίο χρησιμοποιεί τέτοιου τύπου κλωστές ως βασικό υλικό στα περισσότερα σχέδιά της. Σύμφωνα με την παράδοση και την μακρόχρονη εμπειρία της, έχει επιβεβαιωθεί το εξαιρετικό τελικό αισθητικό αποτέλεσμα με την χρήση αυτών των υλικών.

Τα παλαιότερα γνωστά κεντήματα που δημιουργήθηκαν, είχαν γίνει με μάλλινες κλωστές, επάνω σε ρούχα ως διακοσμητικά ή και σε φυλαχτά για προστασία.

Οι μάλλινες/ακρυλικές κλωστές που χρησιμοποιεί η Riolis παράγονται από την Safil στην Ιταλία. Νέες τεχνολογίες συντέλεσαν στην υψηλή ποιότητα παραγωγής του τελικού προϊόντος, της μάλλινης/ακρυλικής κλωστής κεντήματος σε ποσοστό 30% (μαλλί) και 70% (ακρυλικό), η οποία είναι εξαιρετικά ανθεκτική στην τριβή, διατηρεί το χρώμα της καλύτερα και έχει πολύ λιγότερα αλλεργιογόνα.

Οι μάλλινες/ακρυλικές κλωστές είναι εξαιρετικά λείες και απαλές. Είναι εύκολες στην χρήση ακόμη και από τους λιγότερο έμπειρους στο κέντημα, ενώ οι βελονιές παραμένουν σταθερές, δημιουργώντας μία απαλή, λεία και ενιαία, ματ επιφάνεια.

Το κέντημα με μάλλινες/ακρυλικές κλωστές έχει μεγαλύτερο βάθος και όγκο και μοιάζει περισσότερο τρισδιάστατο από ότι με τις βαμβακερές κλωστές.

Διαφορετικά διακοσμητικά στοιχεία στο σπίτι σας με μάλλινες κλωστές, προσδίδουν στυλ και ζεστασιά.

Όλη η παλέτα των σκούρων χρωμάτων των μάλλινων/ακρυλικών κλωστών είναι πολύ βαθιά και κορεσμένη. Έτσι, κάποια σχέδια όπως ζώα, τοπία και άλλα, δείχνουν περισσότερο ελκυστικά, ζωντανά και πολύ κοντινά στην πραγματικότητα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την διαφορά στην βελονιά μεταξύ μάλλινης/ακρυλικής κλωστής και βαμβακερής κλωστής:

Riolis - Κέντημα με χρήση μάλλινων-ακρυλικών κλωστών | The Knitting Club

Κέντημα με χρήση μάλλινων-ακρυλικών κλωστών

Riolis - Κέντημα με χρήση βαμβακερών κλωστών | The Knitting Club

Κέντημα με χρήση βαμβακερών κλωστών

Οι μάλλινες/ακρυλικές κλωστές, σε αντίθεση με τις βαμβακερές κλωστές, ταιριάζουν απόλυτα για να δουλεύονται σε υφάσματα-καμβάδες από 10 νούμερο και κάτω, καθώς καλύπτουν τον καμβά πολύ όμορφα, καθιστώντας έτσι το κέντημα με σταυροβελονιά απόλαυση τόσο για άτομα με εξασθενημένη όραση όσο και για μικρά παιδιά.

Τα κιτ κεντήματος με σταυροβελονιά της Riolis είναι τα αγαπημένα των φανατικών του κεντήματος όχι μόνο στην Ρωσία, αλλά και όλων όσων αγαπούν το εργόχειρο σε όλον τον κόσμο.

Είμαστε σίγουροι ότι θα τα αγαπήσετε και εσείς!